URS nije deo medijskih spletki

Potpredsednica vlade Suzana Grubješić (URS) kaže da je vlada stabilna i da će sadašnja vladajuća koalicija nastaviti da radi na poslu oko kog se okupila.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 04.02.2013.

18:13

Default images

To su, pre svega, evrointegracije, oporavak privrede, uspostavljanje vladavine prava i borba protiv korupcije, rekla je ona novinarima u pauzi sednice Predsedništva URS. "URS neće biti deo medijskih spletki i podmetanja i nećemo učestvovati u kampanji ni protiv jednog člana vlade", rekla je Grubješićeva.

Kako je rekla, na današnjoj sednici Vlade Srbije podneta je usmena informacija o njenim rezultatima u prvih šest meseci rada.

"Sednica je protekla u dobroj atmosferi, zato što je opšti stav da je vlada mnogo uradila i u zemlji i u inostranstvu, odnosno i u unutrašnjim reformama i na planu evrointegracija", rekla je Grubješićeva.

Vlada se, kako je rekla, nije danas bavila pitanjem izbora direktora policije, i, prema njenim rečima, među kandidatima novog prvog čoveka policije treba da izaberu dva najveća partnera u vladajućoj koaliciji.

Grubješićeva je dodala da se Predsedništvo URS danas bavilo i pripremama za prerastanje u stranku, odnosno osnivačkim kongresom, koji bi trebalo da bude održan do kraja aprla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: