Vlasnik kluba pokušao da se ubije

Vlasnik noćnog kluba u kome je za vikend u požaru život izgubilo 235 ljudi, pokušao je da se ubije, saopštila je brazilska policija.

Izvor: B92

Sreda, 30.01.2013.

22:14

Default images

Elisandro Sfor pokušao je samoubistvo plastičnim crevom od tuša, kazala je AFP-u Lilian Karus, viša policajka u gradu Kruz Alta, udaljenom 125 km od Santa Marije, gde se Sfor nalazi u bolnici.

"Jasno je da je hteo da se obesi", rekla je Karusova francuskoj agenciji i dodala da je jedan policajac stigao na vreme na mesto zbivanja - u bolnicu u kojoj se Sfor inače leči od trovanja gasom.

Policija je pritvorila Sfora i još trojicu nakon što su shvatili šta je izazvalo tragični požar u noćnom klubu "Poljubac", koji je bio prepun studenata u trenutku izbijanja pozara u noći između subote na nedelju.

U univerzitetskom gradu Santa Marija u bolnici je oko 75 povređenih, a neki od njih su u kritičnom stanju.

Sforov lekar je ispričao dnevniku "Folja" iz Sao Paula da njegov klijent, koji je jedan od dva vlasnika noćnog kluba, od tragedije stalno plače, da su mu lekari prepisali lekove za smirenje i da je emotivno "uništen".

U međuvremenu, više desetina ljudi izašlo je kasno sinoć na ulice Santa Marije tražeći pravdu i strože zakone, podseća francuska agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: