Četvorogodišnjak pobegao iz vrtića

Četvorogodišnji dečak pobegao je u petak iz vrtića "Petar Pan" u novosadskom naselju Detelinara. Niko od zaposlenih u vrtiću to nije primetio, piše Dnevnik.

Izvor: Dnevnik

Utorak, 29.01.2013.

11:49

Default images

Nestanak deteta primećen je tek kada su roditelji došli da ga pokupe. Dečaku se na svu sreću ništa nije dogodilo, a kući je otišao sam pošto živi u blizini.

"Tačno je da se dete iskralo iz vrtića, sigurnosne kamere su sve snimile. Svi oni koji su bili dužni da paze na decu i kojima je ovo promaklo biće sankcionisani i kažnjeni", kaže Marko Grgurević, direktor Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo", u okviru koje spada i vrtić "Petar Pan".

On je rekao i da ga zaposleni nisu obavestili o tom događaju već je o njemu saznao iz medija.

"Odbegli" dečak stanuje u zgradi koja se nalazi na 20 metara od vrtića. "Dete je obuklo jaknu, iskralo se kroz ogradu i otišlo kući", rekao je Grgurević.

Kako se ovakve stvari ne bi dešavale i ubuduće, Grgurević planira da uvde identifikacione kartice za zaposlene i roditelje. Na taj način bi se, kako kaže, sprečilo da bilo ko pokupi dete ili da dete pobegne iz vrtića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: