Pretučeni Romi kod centra Sava

Sinoć oko 20h kod centra Sava desio se incident kada je grupa od dvadesetak mladića ušla u autobusu GSP-a i pretukla trojicu romskih mladića.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 26.01.2013.

12:35

Default images

Grupa od 10 Roma vraćala se sinoć gradskim prevozom iz zgrade "Bigza" gde su imali probe svoje hip-hop grupe, kada ih je prema tvrdnjama članova grupe, na stanici kod Sava centra napala grupa od dvadesetak mladića koja je upala u autobus. Na lice meseta je došla i policija, a mladići su zbrinuti u Urgentnom centru.

Prema nezvaničnim informacijama, i napadači su Romi.

U policiji kažu da su skoro svi mladići koji su učestvovali u tuči maloletne osobe.

Zamenik šefa kancelarije za medije Kliničkog centra Srbije Vuk Marković je rekao da je Urgentni centar primio trojicu mladića: G.E. (1997) na maksilofacijalno odeljenje, R.D. (1993) na otorinolaringologiju (ORL) i I.A. (1992), koji je domah pušten kući.Pretučeni mladići kažu da niko od putnika u autobusu nije hteo da im pomogne, osim vozača koji je intervenisao jer su napadači razbili staklo.

Policija je sinoć na licu mesta uzela izjave od prebijenih i poslala ih u Urgentni centar gde su im konstatovane povrede. Povređeni su, kako saznajemo, jutros otišli u policiju kako bi podneli krivične prijave protiv napadača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: