Stradala žena italijanskog atašea

Pod nerazjašnjenim okolnostima, supruga italijanskog atašea P. B. (63), poginula je oko 17 časova, posle pada sa petog sprata zgrade, u Ulici kneza Miloša 95.

Izvor: Veèernje novosti

Četvrtak, 24.01.2013.

18:57

Default images

Telo žene u dvorištu zgrade primetile su komšije, koje su slučaj i prijavile policiji. Nezvanično, tragediju MUP je prijavio i suprug nastradale kao samoubistvo.

U Hitnoj pomoći, kao ni u MUP, nisu mogli da potvrde da li je reč o stranoj državljanki, supruzi diplomate, ali kako "Novosti" nezvanično saznaju, reč je o supruzi italijanskog atašea.

Na mestu nesreće, među komšijama, moglo se čuti da je reč i o ubistvu. Misteriju na čitav slučaj baca nekoliko vezanih, belih čaršava, koji su se vijorili iz stana na petom spratu. Svojom dužinom, kao konopac, oni su bili razvučeni gotovo do prizemlja. Jedan od scenarija je da je nesrećna žena pokušala da pobegne od nekoga ili nečega, ali još nema nikakve zvanične potvrde ove dramatične priče.

Uviđajci su oko 19 časova vezane čaršave uvukli u stan, da bi na osnovu DNK analize i otisaka prstiju, utvrdili ko je napravio improvizovani konopac.

Prema rečima stanara zgrade, u ovoj šestospratnici, većina stanova se izdaje kao poslovan prostor. U stanu na petom spratu oko dve godine živeo je bračni par sa decom.

"Nikada se nisu javljali komšijama na stepenicama. Nekoliko puta smo čuli iz njihovog stana graju, pa smo pretpostavljali da slave dečje rođendane", kratko je rekao jedan mladić koji ima firmu u Kneza Miloša 95.

Na mestu nesreće primećeno je i nekoliko italijanskih državljana. Oni su užurbano došli automobilom sa diplomatskim tablicama.

Tokom uviđaja, pripradnici MUP blokirali su deo trotoara na neparnoj strani Kneza Miloša, iako je žena nastradala u dvorištu objekta. Prometnim trotoarom nikome nije bio dozvoljen prolaz, pa čak ni stanarima zgrade u kojoj se desila tragedija. Dolaskom novinara, nekoliko pripadnika policije kolegama je saopštilo da "novinarima ovde nije mesto". Međutim, niko od njih nije davao bilo kakve izjave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: