Đilas: Izbori su na vidiku

Predsednik DS Dragan Đilas kaže da je posle šest meseci rada vlade potpuno jasno da ona ne zna kako da poboljša standard i da su zbog toga izbori na vidiku.

Izvor: Beta

Sreda, 23.01.2013.

00:40

Default images

"Zemlja se vratila nekoliko koraka unazad. Privreda nam odumire, a vlast ne zna kako da ojača ekonomiju koja klizi u recesiju", rekao je Đilas u intervjuu "Novostima" i ocenio da su razlike u vladajućoj koaliciji "nepomirljive i da parališu državu".

Upitan da li je spreman na koaliciju sa Aleksandrom Vučićem iz Srpske napredne stranke, Đilas je rekao da "tu priču lansiraju Dinkić i Dačić".

"Samo je nelogično što istovremeno tvrde da izbora neće biti. Nije mi jasno kako se onda sprema koalicija kada neće biti izbora. DS će na izbore izaći sa svojim novim programom i ne možemo praviti koalicije ni s kim ko nije spreman da podeli osnovne vrednosti za koje ćemo se zalagati. Imena stranaka me ne interesuju", rekao je Đilas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

159 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: