Maja Nikolić: Otkupila bih Kosovo

Da mogu, ja bih jednom velikom investicijom otkupila Kosovo od zlotvora. Mi nikada ne bismo ni ušli u EU ako je uslov Kosovo, kaže pevačica Maja Nikolić.

Izvor: Kurir

Nedelja, 13.01.2013.

00:42

Default images

Ona je u emisiji “Ekskluziv” rekla da radi u jednom ruskom timu sa kojima pregovara o ozbiljnim temama za poboljšanje naše zemlje.

"Trenutno u ruskom timu pregovaramo o 12 vozova koji će biti dati Srbiji. Svima je poznato da ja mogu da radim kao marketing menadžer svake kompanije, ne postoji nijedna tajna u marketingu koja mi je strana", rekla je Maja Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

164 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: