Bor: Lakićeviću produžen pritvor

Šefu Odseka Policijske uprave u Boru za strance Vladimiru Lakićeviću, osumnjičenom za primanje mita, produžen je pritvor do 30 dana.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.01.2013.

18:40

Default images

Istražni sudija Osnovnog suda u Zaječaru je, kako prenosi Ist medija, nakon saslušanja odlučio da Lakićeviću produži pritvor.

Saslušanju su prisustvovali pripadnici Sektora unutrašnje kontrole u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Lakićević tvrdi da je lažno optužen i zbog toga je juče u znak protesta odbio da jede, ali je potom odustao od štrajka glađu, rečeno je agenciji Beta u policiji.

On tvrdi da mu je slučaj primanja mita podmetnut zato što je, kako kaže, jedan od "ozbiljnijih kandidata" za novog direktora srpske policije.

Nezvanično se saznaje da Lakićević nije dobio fiskalni račun za kupljenu robu u jednoj borskoj prodavnici, pa je radnici zapretio prijavom ako mu ne da sto evra.

Nakon što je o pretnji obavešten Sektor unutrašnje kontrole, radnica je Lakičeviću navodno predala obeleženu novčanicu, koja je kod njega i pronađena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: