Gužva na prelazu Končulj

U protekla 24 sata na administrativnom prelazu Končulj zabeležene su velike gužve, pa vozila sa Kosova na prelazak u centralnu Srbiju čekaju i do pet sati.

Izvor: Tanjug

Petak, 04.01.2013.

20:03

Default images

Na prelazu je najviše vozila Albanaca sa Kosova sa stranim registarskim tablicama koji se posle provedenih Novogodišnjih praznika vračaju u zapadnoevropske zemlje gde privremeno rade.

„Već četiri i po sata čekamo i nikako da pređemo", rekao je novinarima Emin Bajrami iz Uroševca koji je krenuo put Ciriha gde sa porodicom živi već 24 godine.

Prema rečima policajaca, glavni uzrok čekanja na prelazu su procedure oko izdavanja formulara za građane koji poseduju kosovske putne isprave. Gužve na ovom prelazu se očekuju još i u subotu, 5. januara.

Na administrativnom prelazu Končulj od 31. decembra prošle godine počeo je da funksioniše sporazum o integrisanom upravljanju prelazima, u skladu sa briselskim dogovorom između Beograda i Prištine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: