Kosovo: Pušten robijaš iz Zabele

Kosovska policija je oslobodila odbeglog robijaša iz zatvora "Zabela" kod Požarevca, koji je prethodno uhapšen u Zubinom Potoku na severu Kosova.

Izvor: B92

Petak, 04.01.2013.

12:06

Default images

Regionalni portparol kosovske policije Besim Hoti izjavio je ranije danas Tanjugu da je ta osoba uhapšena jutros u osam časova u Zubinom Potoku i da je "predata odeljenju pogranične policije u Prištini na dalju proceduru".

RTS je javio da se radi o Srđanu Lomigori, koji je u decembru prošle godine pobegao iz zatvora "Zabela" gde je sa još trojicom zatvorenika bio osumnjičen za krađu stvari na poljoprivrednom dobru.

Lomigora se nalazio na izdržavanju kazne za više krivičnih dela, među kojima i teško ubistvo počinjeno prilikom razbojništva u Kruševcu aprila 2002. godine, a iste godine u julu u Zubinom Potoku ga je uhapsila policija UNMIK-a zbog krijumčarenja marihuane, nakon čega je bio izručen pravosudnim organima Srbije, preneo je RTS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: