HR: Zbog svađe obesio dete i sebe

U Gornjoj Dubravi u hrvatskom Međimurju juče poslepodne pronađena su obešena tela 25-godišnjaka i dvogodišnjeg deteta, prenosi Index.hr.

Izvor: B92

Utorak, 01.01.2013.

10:41

Default images

Prema pisanju tog portala, policija je primila poziv u ponedeljak oko 16.20 sati da su u tom mestu pronađena obešena mrtva tela 25-godišnjaka i deteta.

Kako je policija rekla za ovaj portal, sve upućuje da su u pitanju bračne nesuglasice.

Kako saznaje Index.hr, M.Š. je bio u braku s državljankom Ukrajine koja je bila tri godine mlađa od njega.

U braku su bili pet godina, a Ukrajinka iz Dnjepropetrovska udala se za njega kada je imala tek 17 godina. Imali su dvoje dece. Pored dečaka imali su i četvorogodišnju kćer kojoj je želja da provede Novu godinu s majkom spasila život, piše Index.hr.

Prema nezvaničnim informacijama ovog portala, majka je pre mesec napustila njihov dom.

Susedi kažu da se bračni par često svađao, a razlog je bila besparica. Ubica je pre devet dana objavio na Fejsbuku status "J**** takav rođendan kada moraš sam piti", i stavio zajedničku fotografiju svoje porodice, prenosi ovaj portal. Komšije dodaju da se nije moglo naslutiti da će do ovakve tragedije doći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: