Šta, Evropo, više hoćete od nas?

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije i po cenu da padne vlada.

Izvor: Beta

Četvrtak, 27.12.2012.

21:25

Default images

"Ja garantujem da nikada nećemo priznati nezavisnost Kosova i Metohije. Jedinstvena Srbija ima sedam poslanika u parlamentu. I neka padne vlada ako treba, ali nikada nećemo priznati nezavisnost Kosova i Metohije", kazao je Marković.

Marković je poručio da je Srbiji mesto u Evropskoj uniji jer je ispoštovala sve što je od nje traženo.

"Šta vi Evropo više hoćete od nas. Sve što ste tražili mi smo ispoštovali. Ne daj bože ako Evropa ovako nastavi, možemo da očekujemo da za ulazak u Evropsku uniju traže da promenimo i naše simbole, zastavu i himnu", kazao je Marković na novogodišnjem koktelu, koji predsednik Skupštine grada tradicionalno organizuje za predstavnike privrednog, političkog, sportskog i kulturnog života Jagodine.

On je zatražio da Srbija početkom sledeće godine dobije datum za pregovore.

Marković je napomenuo da su Jagodinu posetili brojni ambasadori, od SAD do Velike Britanije, i da su bili iznenađeni kada su čuli šta je sve u Jagodini urađeno.

"Bitno je da mi skidamo ružnu etiketu koja je nametnuta Srbiji", kazao je Marković.

Marković je podsetio šta je sve u Jagodini urađeno u cilju poboljšanja uslova života ljudi, povećanja nataliteta i zaposlenosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: