Ubica vatrogasaca ostavio poruku

Čovek koji je juče u gradu Vebsteru u državi Njujork ubio dva vatrogasca iz zasede ostavio je poruku u kojoj je napisao da želi da zapali susedne kuće i ubija.

Izvor: B92

Utorak, 25.12.2012.

18:57

Default images

U poruci je napisao da želi da "radi ono što najbolje zna - a to je da ubija ljude", saopštila je njujorška policija danas.

Načelnik policije grada Vebstera Džerald Pikering rekao je da je 62-godišnji Vilijam Spengler, koji je već proveo u zatvoru 17 godina zbog ubistva svoje bake, najpre zapalio jedan automobil i svoju kuću kako bi privukao vatrogasce, a da je zatim počeo da puca na njih.

On je dodao da Spenglerova sestra, s kojom je u kući živeo, još nije pronađena i da je policija ustanovila da je on bio naoružan sa tri komada oružja, kao i da je ukupno izgorelo sedam kuća, preneo je AP.

Dva vatrogasca su ubijena na mestu, a još dva su zbog povreda u pucnjavi na lečenju u bolnici.

Spengler je kasnije pronađen mrtav nakon što je sam sebi pucao u glavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: