Lion: Pogrešan SMS spasao život

Zahvajujući SMS poruci poslatoj pogrešnoj osobi vatrogasci i policija u Lionu uspeli su da spasu život čoveka koji je pokušao da se ubije, javili su zvaničnici.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.12.2012.

18:17

Default images

Šef policije Liona je u 19.25 u nedelju dobio paničan poziv od jedne osobe iz regiona Pariza. Ta osoba je rekla da je dobila SMS poruku koja joj nije bila namenjena, u kojoj "jedan od njenih prijatelja javlja da namerava da se ubije".

Policajci su pomoću imena čoveka koji je napisao poruku pronašli njegov stan u Lionu i uputili se tamo "što je moguće pre", piše u saopštenju koje je danas izdala uprava za javnu bezbednost te oblasti.

Pošto niko nije odgovarao pozvali su vatrogasce koji su provalili u stan kroz prozor, uz pomoć velikih merdevina. Čovek je ležao na podu, sa dve prazne flaše alkohola pored sebe i "počeo je da se reže po rukama". Vatrogasci i policajci su mu pružili prvu pomoć, prevezli ga u najbližu bolnicu i tako mu spasli život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: