SPS na vlasti u Novoj Varoši

Vladajućoj koaliciji u Novoj Varoši, koju predvodi SNS, pridružiće se i četiri odbornika SPS, kojoj će pripasti i mesto predsednika Skupštine opštine.

Izvor: B92

Utorak, 18.12.2012.

17:37

Default images

Predsednik opštine i prvi čovek lokalnog SNS-a Dimitrije Paunović rekao je da će dosadašnji predsednik Skupštine opštine Nikola Jelić iz Nove Srbije ubuduće biti pomoćnik predsednika opštine, a promene će biti ozvaničene na zasedanju lokalnog parlamenta, zakazanom za 28. decembar.

"Socijalisti će dobiti mesto predsednika Skupštine opštine i dva člana Opštinskog veća, a zadržaće i sadašnje direktorske funkcije u Domu kulture i obdaništu", rekao je Paunović.

Većinu u Novoj Varoši čine osam odbornika SNS-a, tri odbornika grupa građana "Novi ljudi za Novu Varoš", dva Nove Srbije i po jedan odbornik URS-a, DPS-a i PUPS-a.

Posle prelaska SPS-a u vlast, u opoziciji će ostati Demokratska stranka sa šest odbornika i jedan odbornik URS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: