Priznala da je ubila svoja 3 deteta

Tridesetdevetogodišnja državljanka Švajcarske, poreklom iz Austrije, Bjanka B. danas je na ponovljenom suđenju priznala da je ubila svoje troje dece.

Izvor: B92

Sreda, 12.12.2012.

18:30

Default images

Ona je godinama tvrdila da nije ubila svoje sedmogodišnje blizance.

Inače, Bjanka je osuđena u martu 2010. na doživotni zatvor zbog ubistva blizanac, i dobila je pravo na novo suđenje, pošto je sud utvrdio da je njena odbrana bila pogrešna.

Iznenada danas, na otvaranju ponovljenog suđenja, ona je prvi put priznala da je jastukom ugušila svoje blizance - devojčicu i dečaka 23. decembra 2007, što je na ranijem suđenju negirala i optuživala je supruga za ubistvo dece.

Ona je takođe priznala da je ugušila i svoje prvo dete, sedmomesečnu bebu, za koju se verovalo da je umrla od iznenadnog sindroma smrti novorođenčeta, javila je lokalna novinska agencija ATS.

"Ne mogu više da živim sa osećajem krivice", rekla je Bjanka B. sudijama na suđenju u švajcarskom gradu Horgenu, u kantonu Cirih, prenela je agencija AFP.

Ona se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne, a presuda s današnjeg ponovljenog suđenja biće joj izrečena 19. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: