Delta: Poslujemo po zakonu

Kompanija Delta holding se oglasila saopštenjem povodom privođenja njenog vlasnika Miroslava Miškovića i navela da je apsolutno sigurna u zakonitost poslovanja.

Izvor: B92

Sreda, 12.12.2012.

13:41

Default images

"Delta Holding sa žaljenjem konstatuje da se u delu javnosti već duže vreme vodi organizovana kampanja protiv naše kompanije, koja je danas kulminirala privođenjem vlasnika Delta Holdinga Miroslava Miškovića", navodi se u saopštenju.

Delta holding u nastavku kratkog saopštenja podseća da kompanija posluje već 22 godine i da za sve to vreme nije bila predmet ni prekršajnog, a posebno ne nekog težeg postupka.

"Apsolutno smo sigurni u zakonitost poslovanja kompanije Delta Holding i njenog vlasnika Miroslava Miškovića i u potpunosti sarađujemo sa nadležnim državnim organima. Delta Holding nastavlja redovno poslovanje u skladu sa usvojenim petogodišnjim strateškim planom. Kompanijom upravlja postojeći Bord direktora", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: