Mišković saslušavan četiri sata

Saslušanje Miroslava Miškovića u MUP-u završeno je oko 19 časova. Kriminalistička policija je Miškovića ispitivala četiri sata o predmetu "Nibens".

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.12.2012.

19:27

Default images

Mišković je iskaz dao u svojstvu građanina i nije želeo da daje izjave za medije posle saslušanja.

Vlasnika "Delta holdinga" je ispred sedišta Uprave kriminalističke policije u Palati Srbija sačekao crni automobil BMW, u koji je ušao ne želeći da odgovara na novinarska pitanja.

Ranije danas policija je saslušala suvlasnika "Nibensa" Mila Đuraškovića, koji je na pitanja policije u svojstvu građanina odgovarao pet i po sati.

Mišković je ponovo saslušan u policiji u svojstvu građanina u vezi s predmetom "Nibens", dok je prošlog ponedeljka odgovarao na pitanja policije povodom poslovanje njegove firme "Delreal".

Miškovićevom sinu Marku juče je oduzet pasoš, pošto je pokušao da napusti zemlju avionom sa aerodroma Nikola Tesla. Marko Mišković je u petak saslušan povodom predmeta "Nibens".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: