Milo Đurašković na razgovoru u MUP

Suvlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković primio je poziv za informativni razgovor u MUP, koji je zakazan za ponedeljak u 10 sati.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.12.2012.

00:12

Default images

Đuraškovic je pozvan na saslušanje u svojstvu građanina i policija ima pravo da ga ispituje najviše četiri sata, rekao je Tanjugu njegov advokat Zoran Ateljević.

Branilac je kazao da nema potrebe da ide sa Đuraškovićem na razgovor u policiju, jer je u pitanju informativni razgovor za prikupljanje obaveštenja.

Đuraškoviću se, u Specijalnom sudu u Beogradu, sudi zbog optužbi da je oštetio kruševačku fabriku maziva FAM za oko 35 miliona evra. On je godinu dana bio u pritvoru, i šest meseci u kućnom pritvoru, a od pre mesec dana se brani sa slobode.

Sin vlasnika Delta Holdinga Marko Mišković saslušan je u petak policiji, u svojstvu građanina, o saradnji svog preduzeća "Mera investment fond" sa Đuraškovićevom "Nibens grupom".

Marko Mišković treba naredne sedmice ponovo da bude saslušan u svojstvu građanina u policiji, naveo je ranije izvor Tanjuga.

On je popodne sprečen na aerodromu "Nikola Tesla" da avionom napusti zemlju i policija mu je oduzela pasoš kao meru za obezbeđenje prisustva radi neometanog vođenja pretkrivičnog postupka.

Markov otac, vlasnik "Delta Holdinga" Miroslav Mišković četiri dana ranije saslušan je u vezi sa poslovanjem firme "Delreal".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: