Turska: Lavrov slomio zglob na ruci

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov večeras je u Istanbulu slomio zglob na ruci, zbog čega je prebačen u Medicinski istraživacki centar Taksim.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.12.2012.

22:33

Default images

Lavrov, koji se nalazi u Istanbulu na trećem susreta Tursko-ruskog visokog veća za saradnju, u večernjim satima prebačen je u bolnicu gde mu je sanirana povreda ruke u predelu šake. Lavrov je nakon pružene neophodne lekarske pomoći napustio bolnicu, prenosi turska agencija Anadolija.

Šef ruske diplomatije boravi u poseti Turskoj kao član delegacije koja prati ruskog predsednika Vladimira Putina.

Ruski portal Gazeta.ru preneo je, pozivajući se na TV kanal CNN Turk, da je Lavrov slomio ruku i da okolnosti pod kojima se to desilo još nisu poznate.

Lavrov bi sutra treba da učestvuje na ministarskom susretu Saveta Rusija-NATO u Briselu, na kojoj će razmotriti pitanje protivraketne odbrane, stanje u Avganistanu i situaciju oko Sirije, podsetila je agencija RIA Novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: