"Ne daju da pričamo o korupciji"

Nedopustivo je što je potpredsednica parlamenta onemogućila poslanicima DS da na sednici govore o sumnjama o korupciji u opštini Zvezdara, ocenio Božidar Đelić.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.11.2012.

21:31

Default images

Đelić je objasnio da su demokrate napustile sednicu parlamenta, kada su članovi vlade odgovarali na poslanička pitanja, pošto je potpredsednica parlamenta Vesna Kovač iz redova URS-a oduzela reč njihovom poslaniku Janku Radakoviću, koji je "predočio dokaze o osnovanoj sumnji da je izvršeno krivično delo u kupovini odbornika u opštini Zvezdara".

"Nećemo ovaj slučaj plasirati u medijima, već ćemo ići kroz institucije pravosudnog sistema, ali nedospustivo je da potpredsednica parlamenta onemogućava poslanicma DS da govore o osnovanim sumnjama na korupciju u redovima SNS, koji pokušavaju da prekroje izbornu volju građana Zvezdare, a možda sutra i Beograda", rekao je Đelić novinarima u parlamentu.

Poslanici DS napustili su sednicu kada je Kovač oduzela reč Radakoviću, posle upozorenja da ne može potpredsedniku vlade Aleksandru Vučiću da replicira, već može samo da mu postavi dodatno pitanje.

Radaković je sa Vučićem polemisao o borbi protiv korupcije, rekavši da i za neke članove SNS na lokalnom nivou za to postoje dokazi.

Vučić je ponovio da borba protiv korupcije nije selektivna i da će svako odgovarati, ukoliko se za to dostave dokazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: