"Srbija ima dva izbora,oba bez KiM"

Predsednik SPO Vuk Drašković kaže da su pred Srbijom, u evropskim integracijama, dva izbora i da su oba bez Kosova, koje je izgubila pre 12 godina.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 29.11.2012.

19:49

Default images

Drašković je rekao da je jedan od izbora "Srbija u Evropskoj uniji, što znači Srbija bez Kosova, ali kosovski Srbi najsnažnije povezani sa Srbijom", a drugi je "Srbija izvan Evropske unije i u neprijateljstvu sa Evropskom unijom, što znači, Srbija bez Kosova i brzo bez Srba na Kosovu".

"Ovo je izbor. Kad će doći vreme da će ponovo Srbija imati ljude koji će misliti kada budu odlučivali, ja to ne znam", rekao je Drašković u Kragujevcu na promociji svog romana "Via Romana".

Promociji Draškovićevog romana u Knjaževsko-srpskom teatru prisustvovao je i njegov bivši dugogodišnji partijski saborac i sadašnji gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

139 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: