ZR: Odbornici SNS prešli u LSV

Dosadašnja odbornica SNS u Skupštini grada Zrenjanina Svetlana Đajić pristupila je Ligi socijaldemokrata Vojvodine i njenom odborničkom klubu.

Izvor: B92

Utorak, 20.11.2012.

12:27

Default images

"Definitivno je da su moje želje i planovi u vezi sa odborničkim radom počeli da se razlikuju od programa SNS-a i ja tu sebe više ne pronalazim", kazala je Đajićeva na konferenciji za novinare u Gradskom odboru LSV-a.

Ona je izrazila uverenje da će kao odbornica LSV-a, "kao jedne od najvećih i najstabilnijih stranaka", moći da pomogne boljem životu u Zrenjaninu.

Svetlana Đajić je bila u SNS-u od osnivanja te partije, a obavljala je i funkciju predsednice Mesnog odbora stranke "Nikola Tesla". Na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Zrenjanina, koju čini 67 odbornika, održanoj 6. jula, tesnu većinu je oformila koalicija okupljena oko SNS-a i SPS-a.

Od tada, opoziciju u Zrenjaninu čine LSV, DS, SVM i SRS. Odbornici LSV-a nisu prisustvovali nijednoj sednici Skupštine grada Zrenjanina do sada, a prošle nedelje saopštili su da se vraćaju u skupštinske klupe.

Sledeća sednica zrenjaninske Skupštine zakazana je za petak, 23. novembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: