Skinhedi napali članove Repetitora

Grupa skinheda napala je u petak u Banjaluci članove beogradskog benda "Repetitor" nakon nastupa u klubu DFK, u okviru "Duka festa".

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 19.11.2012.

19:59

Default images

Sve je počelo tako što je muzičarima, kako se navodi na Fejsbuk profilu tog benda, "idiot obučen u crno" zabranio da iznesu piće na binu, a kada je nastup završen pojavili su se "ćelavci koji salutraju Hitleru, a misle da su patriote".

"Njima se nije svidela naša reakcija na salutiranje, pa su nas čekali da izađemo posle koncerta, ispred ulaza. Tu je opet crni idiot iz DFK pokazao veličinu, teravši nas iz kluba što pre. On i obezbeđenje su nas ispratili na glavni ulaz, gde su nas predali ćelavcima", navodi ta grupa.

"Ovi su nas fino dočekali, na nemi očigled svedoka, ohrabreni što su u većini, jer je u našem sastavu, pored nas troje, bilo samo nekoliko žena. Iskoristili su tih par sekundi dok ih je bilo više da zadaju par udaraca, i povukli se, po običaju, kad su se snage izjednačile", navodi se u saopštenju, koje prenose banjalučke "Nezavisne novine".

Saopštenjem se, kako se navodi, oglasio i klub DFK, koji se izvinio grupi "Repetitor" zbog neugodnosti koje su imali u Banjaluci, istakavši da se u tom klubu ništa slično nije dogodilo u poslednje tri godine.

Oni ukazuju na politiku kluba, koja podrazumeva zabranu unošenje narkotika u taj prostor i da je kontrola vršena isključivo u tom cilju.

Kada je u pitanju obezbeđivanje pojedinaca van kluba, "naše obezbeđenje nema ovlaštenja da se upliće u konflikte koji se dešavaju van prostora kluba", što je, kako navode, i zakonski zabranjeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: