Opljačkana kuća Prvoslava Davinića

Kako B92 saznaje, nepoznati razbojnici opljačkali su pre dva dana kuću Prvoslava Davinića, bivšeg ministra odbrane, u Sremčici.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.11.2012.

14:34

Default images

Kako saznajemo, iz kuće je odnet zlatni nakit, za sada neutvrđene vrednosti.

MUP Srbije je u kratkom saopštenju naveo da su nepoznati počinioci pre dva dana opljačkali kuću Prvoslava Davinića u Sremčici. U MUP-u nisu mogli da Tanjugu daju druge detalje, osim da policija radi na tom slučaju.

Bivši ministar odbrane SCG Prvoslav Davinić izjavio je večeras da su iz njegove kuće ukradeni njegovi satovi, nakit njegove supruge i novac.

"Upali su u stan i ukrali nakit moje supruge i novac od penzija, kao i oko 1.000 evra u devizama i satove koje sam dobio od kolega kada sam odlazio iz UN", rekao je Davinić agenciji Beta.

Davinić je naveo da su mu satovi bili uspomena na rad u UN, a da nisu imali veliku materijalnu vrednost.

"Nisam ih ni nosio, stajali su u fiokama", rekao je Davinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: