Finska: Tri osobe ubijene na farmi

U pucnjavi na farmi u gradiću Alavus, 350 kilometara severozapadno od Helsinkija, ubijene su tri osobe, a povređenih nije bilo.

Izvor: Blic

Subota, 17.11.2012.

23:02

Default images

Motiv ubistva je ljubomora, saopštila je policija.

Prolaznik je obavestio policiju danas poslepodne, koja je pronašla tela muškarca i žene, ubijenih puškom u automobilu ispred kuće.

Beživotno telo, kako se veruje napadača, pronađeno je u blizini, što je navelo policiju na zaključak da se ubio nakon napada.

Policija nije saopštila kada se tačno dogodila pucnjava, ali tabloid "Iltalehti" piše da se tragedija dogodila sinoć nakon dolaska dve žrtve automobilom na farmu.

Policija je saopštila da je najverovatniji motiv ljubomora, jer je osumnjičeni ubica bio ranije u vezi sa ubijenom ženom, ali da je ta veza davno okončana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: