Jeremić:Neće znati šta ih je snašlo

Vuk Jeremić posle oslobađajuće presude Gotovini i Marčaku, poručio da više nema razloga da mišljenje o "haškoj pravdi" formuliše politički korektnim jezikom.

Izvor: B92

Petak, 16.11.2012.

15:10

Default images

Predsednik GS UN je oštro reagovao na Tviteru i povezao ovaj slučaj sa zločinima na Kosovu.

"Neka prst na čelo stave oni koji su pristali da EULEX istražuje trgovinu organima na Kosovu. Zaključiće gospoda da smo ih sami sebi vadili", naveo je Jeremić i najavio da će "međunarodnim kriminalcima naneti štetu koju nisu očekivali da će im se desiti".

On je rekao i da će učiniti to "tako mu svega" i "da neće znati šta ih je snašlo".

"A sada treba biti pametan i potisnuti gorčinu. I zato više neću reći nijednu reč, jer ih pažljivo prate. Neću da im dam priliku da se spreme", naveo je Jeremić i reagujući na jedan "tvit" i odbacio tvrdnju da je on jedan od onih koji su pristali da istraga pripadne Euleksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

185 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: