Zapaljen auto gradskog funkcionera

U Vranju je rano jutros zapaljen automobil Branimira Stojančića, člana Gradskog veća i sekretara Gradskog odbora SPS.

Izvor: Beta, Tanjug

Nedelja, 11.11.2012.

10:48

Default images

"Putnički automobil 'pežo 206', vlasništvo Branimira Stojančića iz Vranja zapaljen je jutros oko 4 sata", rekao je Tanjugu portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Portparol policije je potvrdio da je istraga u toku i da je vodi istražni sudija Osnovnog suda u Vranju Marija Janićijević.

Sekretar Izvršnog odbora vranjskih socijalista Branimir Stojančić izjavio je da istragu o tom slučaju vode operativči iz Beograda.

Stojančic, koji je i član gradskog veća u Vranju, rekao je agenciji Beta da smatra da istraga o tome ko je rano jutros zapalio njegov automobil "pežo 206", ide u dobrom pravcu.

"Ne bih da otkrivam detalje jer je istraga u toku i u nju je uključena i celokupna vranjska policija kao i BIA", kazao je Stojančić.

On je rekao da se kući vratio desetak minuta pre nego što je automobil zapaljen i da nije primetio ništa sumnjivo.

Stojančić je dodao da su ga o požaru obavestile komšije koje su pozvale vatrogasce i policiju, nakon što su se čule dve eksplozije od, kako se pretpostavlja, zapaljenih guma i popucalog stakla na
automobilu.
Foto: B92
Stojančić je u dva mandata član Gradskog veća za socijalnu politiku, nacionalne manjine, etničke zajednice i nevladine organizacije i portparol veća.

Posle poslednjih lokalnih izbora, na kojima je u Vranju pobedila SPS, Stojančić je imenovan za sekretara Gradskog odbora te stranke.

Na septembarskoj sednici Skupštine grada Vranja saopšten je podatak da je u Vranju, u poslednje dve godine bilo 15 paljevina automobila, ugostiteljskih i stambenih objekata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: