Vaterpolisti napali pripadnika BIA

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv vaterpolista VK Partizan Marka Matovića i Nikole Dedovića zbog sumnje da su fizički napali jednog pripadnika BIA.

Izvor: B92

Subota, 10.11.2012.

17:29

Default images

Postoje osnovi sumnje da su Matović i Dedović, u opštini Zvezdara, posle incidenta u saobraćaju i verbalnog sukoba, fizički napali pripadnika Bezbednosno informativne agencije.

Protiv obojice vaterpolista podneta je krivična prijava za nasilničko ponašanje, a protiv Matovića je podneta i prekršajna prijava na osnovu Zakona o bezbednosti saobraćaja, stoji u saopštenju iz MUP-a.

Vaterpolo klub Partizan oglasio se povodom incidenta koji su izazvali njegovi igrači Marko Matović i Nikola Dedović. Više o tome pročitajte na našim sportskim stranama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: