Đelić: Beograđani su bili jasni

Odbornik DS Božidar Đelić kaže da su Beograđani veoma jasno i nedvosmisleno na izborima rekli koga hoće za gradonačelnika, pa bi njegova smena bila nelegitimna.

Izvor: Tanjug

Petak, 09.11.2012.

11:19

Default images

"Oni koji su zaboravili da je politika poštovanje mišljenja građana nemaju dugoročnu perspektivu u glavnom gradu. Veliki broj onih koji podržavajaju Dragana Đilasa za gradonačelnika su ponovili da im ne pada na pamet da idu protiv izborne volje građana i da nisu ovde zbog fotelja nego zbog građana", rekao je on novinarima u Skupštini grada.

Đelić je kazao da oni koji žele da idu "od vrata do vrata" i tako se dokazuju, trebalo je to da rade pre izbora, a ne da pokušavaju da posle izbora veštački prekrajaju izbornu volju građana.

Kako je ocenio, to je elementarna demokratija i bilo kakav pokušaj promene vlasti ne bi bio demokratski.

S druge strane, šef oborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić kaže da će ta stranka sledeće nedelje utvrditi svoj stav o promeni vlasti u Beogradu.

Inače, danas se u Skupštini grada Beograda održava sednica, na čijem dnevnom redu je, između ostalog, izgradnja metroa u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: