Panika: Gde su ključevi zatvora?

Iz zatvora u belgijskom gradu Luvenu nestao je svežanj ključeva koji otvara sve ćelije. Uprava strahuje da bi mogao da bude u posedu jednog od zatvorenika.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 01.11.2012.

20:56

Default images

Zatvor u Luvenu već nedelju dana traga za ključem koji otvara vrata svih ćelija, piše flamanski list "Het latste njuz".

Svežanj, koji je pripadao zatvorskim čuvarima, nestao je prošlog četvrtka. Na njemu su se nalazila dva važna ključa: jedan univerzalni koji otvara vrata 180 ćelija i jedan kojim se otvaraju 20 vrata između pojedinih delova zatvora.

"Onaj ko ima te ključeve može slobodno da cirkuliše unutar zatvora", kazalo je osoblje. Uprava zatvora je izgleda najpre pokušala da zataška slučaj, koji nije odmah prijavila nadležnima.

Prema pisanju lista, nekoliko brava u zatvoru je, u međuvremenu, promenjeno. Zasad se ne zna kako su ključevi nestali, da li su ukradeni ili zatureni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: