Glavni odbor DS-a zaseda u nedelju

Demokratska stranka održaće u nedelju, 4. novembra, sednicu Glavnog odbora, na kojoj će biti izvršene pripreme za predstojeću izbornu skupštinu stranke.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.11.2012.

18:16

Default images

Sednica će, kako je rečeno Tanjugu u DS, biti otvorena podnošenjem izveštaja predsednika stranke Borisa Tadića o radu u prethodnom periodu.

Pred članovima Glavnog odbora će se, osim odluka o tehničkim pripremama za izbornu skupštinu stranke, kako je rečeno Tanjugu, možda naći i statutarne izmene koje će redefinisati način funkcionisanja nekih rukovodećih organa.

U vrhu stranke se, kako su rekli u toj stranci, i dalje radi na predlogu izmena Statuta DS, tako da još nije izvesno u kojoj će meri taj dokument biti reformski.

Sigurno je, međutim, da na sednici Glavnog odbora neće biti nikakvih kadrovskih odluka.

Izborna skupština Demokratske stranke bila je prvobitno zakazana za 10. novembar, ali je odlukom predsednika stranke odložena za 25. novembar, zbog potrebe dodatnog defnisanja pravaca delovanja i organizovanja stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: