KV: Osumnjičeni za trgovinu drogom

Pripadnici kraljevačke kriminalističke policije uhapsili su četvoročlanu grupu s područja Kraljeva i Kragujevca kod kojih je pronađeno 3,6 kilograma marihuane.

Izvor: Tanjug

Subota, 27.10.2012.

18:38

Default images

Osumnjičene, kako se ističe, Ivana R. (38), Vladimira J. (1984), Predraga M. (28), iz Kraljeva i Bojana M.(31) iz Kragujevca su zadržali do 48 sati i protiv njih podneli krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici su, dodaje se, juče na osnovu naredbe istražnog sudije Višeg suda u Kraljevu izvršili pretresanje kamiona koji je bio parkiran u dvorištu rođaka Ivana R. i tom prilikom pronašli četiri paketa, oblepljena providnim najlonom, u kojima je bila zapakovana biljna materija zelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine 3665 grama.

"Sumnja se da je Ivan R. kupovinu opojne droge ugovorio sa, službi za sada nepoznatom, osobom sa područja Kosova i Metohije, da je drogu preuzeo Predrag M. i sakrio prvo kod Vladimira J., a zatim u kamionu, gde je droga i pronađena. Takođe se sumnja da je Ivan R. s Bojanom M. ugovorio kupoprodaju 3,5 kilograma opojne droge marihuane, koju je Bojan M. trebalo da preuzme u toku jučerašnjeg dana", navodi se u saopštenju.

Nakon isteka zadržavanja, napominje se, osumnjičeni će biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu. U toku je rad na rasvetljavanju svih okolnosti nabavke i dalje distribucije droge, kao i na pronalasku osobe od koje je nabavljena opojna droga marihuana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: