Vučić:Platforma konkretna,ali tajna

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić kaže da je platforma o KiM koja je dobijena od predsednika Tomislava Nikolića konkretnija nego bilo koja prethodna.

Izvor: Tanjug

Sreda, 24.10.2012.

19:58

Default images

Vučić je dodao da ona predstavlja državnu tajnu.

"Svi smo videli taj papir, treba da pripremimo naše predloge do sledećeg sastanka koji bi trebalo da bude održan naredne nedelje", rekao je večeras Vučić.

On je za RTS istakao da se radi o mnogo konkretnijem nacrtu nego što je do sada postojao.

"Ono što je važno, jeste to da se sada stvari kreću u okvirima realnosti, minimum i maksimum je u okvirima onoga što je realno i onoga što je moguće", rekao je Vučić.

Prvi potpredsednik Vlade je kazao da su ključna dva principa, prvi je očuvanje državnih i nacionalnih interesa i drugi nastavak evropskog puta Srbije.

Sastanku kod predsednika Srbije prisustvovali su premijer Ivica Dačić, Vučić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, potredsednica vlade za evrointegracije Suzana Grubješić i ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: