Novi Sad: Lažna bomba zbog Čanka

Nepoznati muškarac upozorio je jutros radnika na telefonskoj centrali novosadskog suda da je u zgradi postavljena bomba, zbog, kako je rekao - Čanka.

Izvor: B92

Utorak, 23.10.2012.

21:17

Default images

Muškarac srednjih godina je u 7:33 radniku sudske telefonske centrale, u razgovoru koji je trajao više od minut, kazao "da je stavio bombu da ih digne sve u vazduh, zbog Čanka", ne objašnjavajući da li zbog toga što je kivan na lidera LSV, ili u znak podrške zbog sudskog postupka, koji se vodi protiv ovog političara.

Tokom razgovora, on je, navodno, pominjao i jednog od sudija novosadskog suda, a na kraju razgovora je još jednom ponovio da je postavljena bomba. "Novosti" nezvanično saznaju, da je anonimni muškarac zvao sa mobilnog telefona.

Pripadnici protivdiverzione jedinice novosadske policije su evakuisali zaposlene, a detaljnim pregledom je utvrđeno da je dojava bila lažna.

U novosadskom sudu kažu, da je od dosadašnjih stotinak lažnih dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi, usledila i ova u ranim jutarnjim satima, dok većina zaposlenih još nije došla na posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: