"SDA veže zemlje bivše Jugoslavije"

Lider Stranke demokratske akcije Sandžaka i ministar Sulejman Ugljanin izjavio u Sarajevu da je njegova stranka vezivno tkivo zemalja bivše Jugoslavije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.10.2012.

20:48

Default images

On je razgovarao u Sarajevu sa liderom SDA BiH Sulejmanom Tihićem.

U saopštenju SDA Sandžaka se navodi da je Tihić izrazio zadovoljstvo zbog posete i čestitki njegovoj stranci, koja je na poslednjim lokalnim izborima u BiH dobila najviše poverenja građana, istakavši potrebu za čvršćom saradnjom između svih SDA na prostoru bivše Jugoslavije.

Dogovoreni su, kako se navodi, češći sastanci i koordinacije radi bržeg razvoja ovih prostora.

Ugljanin je istakao radost zbog pobede SDA ocenivši da je reč o najjačoj bošnjačkoj i parlamentarnoj stranci u zemljama bivše Jugoslavije.

"Stranka demokratske akcije je politički organizovala bošnjački narod na Balkanu i nosila je demokratizaciju našeg društva", rekao je Ugljanin, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: