SRS: Sramni susret Dačića i Tačija

Srpska radikalna stranka najoštrije je osudila kao "izdajnički i kukavički" susret premijera Ivice Dačića s kosovskim premijerom Hašimom Tačijem.

Izvor: B92

Subota, 20.10.2012.

17:21

Default images

Iz SRS-a za Tačija kažu da je "ratni zločinac i kriminalac, čovek koji je trgovao ljudskim organima i izvršio etničko čišćenje Srba u pokrajini".

SRS je u saopštenju pozvala Dačića da se upravo zato što patetično ističe da je rođen na Kosovu izvini porodicima onih koji su pobijeni u sklopu monstruozne trgovine ljudskim organima na čijem je čelu stajao Hašim Tači, zvani Zmija.

"Sramni susret Tači - Dačić je još skandalozniji ako se zna da ovih dana premijer Srbije ne sme ni jednom rečju da pomene stogodišnjicu oslobađanja Kosova i Metohije u Prvom balkanskom ratu", dodaje se u saopštenju SRS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: