Komunalci ponovo "zavode red"

Na novom snimku koji se pojavio na Jutjubu vidi se kako dva komunalna policajca čoveku drže ruke iza leđa, jer navodno nije želeo da izađe iz autobusa.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.10.2012.

01:30

Default images

Incident se, prema nepotvrđenim informacijama, dogodio juče po podne na Smederevskom putu, kod skretanja za Kaluđericu.

Na snimku se čuje kako čovek koga drže komunalni policajci kaže da će mu platiti što ga maltretiraju, kao i da on nikog nije dirao. Čuje se i kako ih moli da ga ostave, a zatim viče: "U pomoć".

Dvojica komunalnih policajaca priterali su potom starijeg gospodina uz ogradu, stavljajući mu ruke iza leđa i na silu pokušavajući da mu stave lisice. On nije imao kartu, pa su ga zbog toga izveli van autobusa.

Građani koji su bili svedoci događaja negodovali su zbog ove intervencije komunalne policije, tražeći da ostave čoveka na miru.

Podsetimo, 18. septembra u autobusu na liniji 95 desio se incident u kome je komunalni policajac tukao putnika. I tada se prvo na Jutjubu pojavio snimak snimljen mobilnim telefonom na kome se vidi kako komunalni policajac pesnicom u stomak udara putnika, nakon neuspešnog pokušaja da ga, zajedno sa kolegom komunalcem, izbaci iz gradskog autobusa jer nije imao kartu.

Taj incident izazvao je burne reakcije javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

401 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: