Tadić hoće Ćirića za potpredsednika

Predsednik DS Boris Tadić na Fejsbuku naveo da veruje da će član Glavnog odbora DS i doskorašnji v.d.generalnog direktora PTT Goran Ćirić biti potpredsednik DS.

Izvor: B92

Sreda, 03.10.2012.

18:01

Default images

Tadić je čestitao Ćiriću na nagradi "Zlatni sertifikat", priznanju za najbrže rastući kvalitet poštanskih usluga u jugoistočnoj Evropi, koje je Pošti Srbije uručeno na Kongresu svetskog poštanskog saveta održanom u Dohi i napomenuo da je uveren da će Ćirić imati prilike da se iskaže i kao potpredsednik DS.

"Ovakvo priznanje govori i o tome da u Demokratskoj stranci postoje međunarodno priznati menadžeri poput Ćirića, koji će svoje znanje i iskustvo, uveren sam, imati prilike da iskaže i kao budući potpredsednik Demokratske stranke", napisao je Tadić.

On je dodao i da je Ćirić, svojom stručnošću i posvećenošću u rukovođenju timom od 15.000 ljudi, od Pošte Srbije stvorio uspešno i perspektivno preduzeće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: