Stevanović: Ne idem iz Kragujevca

Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović demantovao je danas da napušta mesto gradonačelnika i da započinje diplomatsku aktivnost.

Izvor: Tanjug

Sreda, 03.10.2012.

16:15

Default images

"Nije prvi put da čujem takve podmetnute priče koje mi liče na policijski metod", rekao je Stevanović u pisanoj izjavi koju je medijima dostavio Informativni centar "Zajedno za Šumadiju", stranke čiji je lider.

Portparol stranke "Zajedno za Šumadiju" Zoran Palčić rekao je Tanjugu da su povod za Stevanovićev demanti "objave na društvenim mrežama i glasine koje kruže gradom da napušta mesto gradonačelnika".

Stevanović navodi da "nikada u životu nije pomislio da bude diplomata, niti je s kim na tu temu razgovarao, a kamoli da se dogovorio".

"Čujem da sam ambasador u Americi, pa u Italiji, pa sad u Grčkoj. Ponavljam, to je podmetanje. Izabran sam na ovu funkciju, to ću da radim, to volim da radim i celog sebe u ovo ulažem. Volim ovaj grad i iz njega neću da idem", poručuje Stevanović.

Ističući da mu ne pada na pamet da se bavi diplomatijom i da nije spreman za to, Stevanović ocenjuje da oni koji ga ne vole i ne podržavaju ono što radi, takvim glasinama samo uznemiravaju javnost.

"Izboriću se ja sa time, sve što mi podmećete, podmećite, ponovo ću da pobedim", naveo je Stevanović u pisanoj izjavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: