Prijave za zeleni karton SAD

Prijave za lutriju za američki zeleni karton primaju se od 2. oktobra do 3. novembra, rekla je konzul i prvi sekretar ambasade SAD u Beogradu Elizabet Grakon.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2012.

23:08

Default images

Ona je upozorila da postoje prevaranti koji traže novac za vizu koja se izvlači nasumice.

Grakonova je, kako prenose "Novosti", rekla da dobitnike zelenih kartona izvlači kompjuter i da ne postoji način da se sistem izmanipuliše, kako tvrde prevaranti koji za određenu sumu garantuju dobitak vize.

Ovaj program za dobijanje zelenih kartona, namenjen je ljudima koji nemaju legalni osnov za iseljavanje u SAD. Mogu se prijaviti svi koji su završili srednju školu ili imaju dvogodišnje radno iskustvo na poslovima za koje treba dve godine obuke ili školovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: