"Nema problema sa SPS oko Galenike"

Aleksandar Vučić kaže da postoje "određene informacije" u slučaju "Galenike" i ističe da ne postoji nikakav problem sa SPS kada je reč o istrazi tog slučaja.

Izvor: Tanjug

Petak, 21.09.2012.

15:18

Default images

"Ne postoji problem sa SPS, jer nijedna politička partija ne vodi procese, već istragu po Zakonu o krivičnom postupku u našem društvu i državi vodi Tužilaštvo", rekao je Vučić novinarima u pauzi Drugog beogradskog bezbednosnog foruma.

Vučić je ponovio da tužioci vode istragu o zloupotrebama u "Galenici" .

"Ako me pitate da li postoje određene informacije - postoje, ali postoje i u mnogim drugim slučajevima", rekao je Vučić.

Bivši direktor "Galenike" Nenad Ognjenović dao je juče izjavu u policiji na osnovu zahteva Tužilaštva za prikupljanje potrebnih obaveštenja u svojstvu građanina.

Ognjenović je dao izjavu u vezi poslovanja "Galenike".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: