Radnik pao sa skele i poginuo

U beogradskom naselju Čukarica danas je poginuo radnik J.A. (60) kada je pao sa skele visine sedam metara koju je koristio pri renoviranju fasade privatne kuće.

Izvor: Tanjug

Petak, 21.09.2012.

14:04

Default images

Do nesreće je došlo u 12 sati i u toku je uviđaj koji vrši Inspekcija rada, saopštilo je Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike.

"U skladu sa utvrđenim činjenicama inspekcijskog nadzora inspektor će preduzeti mere u skladu sa zakonom", navodi se u saopštenju.

Radove na kući u Ulici Ratka Mitrovića 141 izvodila je samostalna zanatska radnja "Velegrad' kod koje je radnik bio angažovan.
Do povrede sa smrtnim ishodom došlo je prilikom renoviranja fasade privatne kuće, u vlasništvu A.K. kada je J.A. iz Beograda pao sa skele visoke sedam metara, dodaje ministarstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: