NBG: Oteli vreću sa 2,5 miliona RSD

Dva maskirana muškarca otela su vreću sa dva i po miliona dinara EFG banke od radnika obezbeđenja oko 11 časova u Ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 21.09.2012.

11:34

Default images

Džak sa parama iz EFG banke nije stigao do blindiranog kombija za prevoz novca, jer su dvojica pljačkaša sačekali radnika obezbeđenja kod pošte u istoj ulici i oteli mu džak. Napadači su, kako kažu očevici, bili maskirani u bračni par s kolicima za bebe.

"Jedan je bio sa perikom, imao je plavu periku kratku i crne naočare, a drugi je normalno držao prazna kolica dečija. Samo su odjednom onog uhvatili, sprej su mu u oči stavili, ovaj jadan se trudio da mu to ne uzmu, ali oni su već pobegli", kaže jedan očevidac.

Pljačkaši sem suzavca nisu imali drugo oružje, a pobegli su na različite strane između zgrada.

Drugi radnik obezbeđenja sve vreme je bio u kombiju, gde je čekao kolegu s parama.

Kako nezvanično saznajemo, u džaku je bilo oko 21.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: