Dačić: Čeda nije dobro obavešten

Predsednik vlade Srbije Ivica Dačić demantovao je lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, koji je izjavio da aktuelna vlast svađa Srbiju s Evropom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2012.

17:47

Default images

"Kako mi to svađamo nekoga sa Evropom? Pre nedelju dana sam bio u Briselu, gde sam vodio izvanredne razgovore. Imamo izvanrednu komunikaciju i očigledno je da Čedomir Jovanović nije dobro obavešten", kazao je Dačić.

Premijer je demantovao i Jovanovićevu tvrdnju da državni organi nisu raspravljali o rebalansu budžeta.

O rebalansu budžeta, dodao je Dačić, raspravljali su Nacionalni savet za privredni oporavak, Socijalno-ekonomski savet, Nacionalni agrarni savet.

"O tome smo imali sastanak i sa sindikatima, (Mlađan)Dinkić je imao sastanke i sa drugima, ne znam s kim je još trebalo da razgovaramo", rekao je Dačić novinarima u Preševu.

Predsednik vlade Srbije izjavio je da se protiv SPS-a u medijima vodi kampanja i stvara slika da je ona kočnica u borbi protiv kriminala, ali da on neće to dozvoliti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: