Dačić pevao sa Halidom Bešlićem

Predsednik vlade Srbije Ivica Dačić opet je pevao visokim državnim funkcionerima, ovaj put u Sarajevu. On je na Ilidži zapevao zajedno sa Halidom Bešlićem.

Izvor: nezavisne.com

Četvrtak, 13.09.2012.

16:26

Default images

Dačić boravi u Sarajevu na konferenciji o sigurnosti i tehnologiji na Balkanu u kojoj učestvuju ministri unutrašnjih poslova zemalja jugoistočne Evrope. Učesnici Konferencije sinoć su večerali na Vrelu Bosne pored Sarajeva, goste su zabavljali pevači Halid Bešlić i Enes Begović, a sa njima je Dačić nekoliko puta pevao sevdalinke i hitove narodne muzike.

Domaćin večere je bio ministar bezbednosti Sadik Ahmetović a prisustvovali su joj i ministri unutrašnjih poslova Hrvatske Ranko Ostojić, Crne Gore Ivan Brajović, Makedonije Gordana Jankulovska, Turske Idris Naim Šahin, kao i predstavnici međunarodnih organizacija u BiH.

Dačić je pre pola godine na međunarodnom forumu "Upoznajte Srbiju kao investicionu destinaciju" u Briselu pevao "Miljacku", poznati hit Halida Bešlića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: