Četvoro uhapšenih zbog marihuane

Zbog sumnje da su na šest parcela - zasada, u delu atara ''Adahatar'' u Senti, proizvodili biljke marihuane, policija je uhapsila četiri člana kriminalne grupe.

Izvor: B92

Petak, 24.08.2012.

19:10

Default images

Tom prilikom je pronađeno i oduzeto 426 biljaka te droge, čija je ulična vrednost oko pet miliona dinara.

U nastavku akcije "Morava", zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, uhapšeni su Zoltan M. (25), Robert F. (25) i Dejan D. (24) iz Sente i Andrei L. (20) iz Čoke.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Osumnjičeni su na ukupno šest parcela - zasada, u delu atara ''Adahatar'' u Senti, proizvodili biljke marihuane, čija je prodaja namenjena daljim korisnicima.

Pronađene biljke marihuane bile su do 2,20 metara visoke, a u akciji su pronađeni i oprema za nelegalnu proizvodnju, sušenje i pakovanje, kao i vagice za precizno merenje.

Akciju su sproveli pripadnici Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije i Policijske uprave u Kikindi, u saradnji sa višim tužiocem u Kikindi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: