Kenija: Pao avion, četvoro stradalo

Dvoje nemačkih turista i dva pilota poginuli su kada se njihov avion srušio u kenijskom nacionalnom parku Masai Mara, a još troje turista je teško povređeno.

Izvor: Tanjug

Sreda, 22.08.2012.

22:39

Default images

Policija je saopštila da je četvoro ljudi poginulo na licu mesta, a da su povređeni zbrinuti u bolnici u Najrobiju, javila je Agencija Frans pres.

U letelici se u trenutku nesreće nalazilo petoro Nemaca, četvoro Amerikanaca i dvoje Čeha, dok nacionalna pripadnost pilota nije poznata.

Avion, koji pripada lokalnoj kompaniji "Mombasa er sarafi", srušio se ubrzo nakon poletanja oko podneva, a zasad se ne zna više detalja o ovom slučaju.

Nacionalni park Masai Mara, koji se nalazi na oko 250 kilometara jugozapadno od prestonice, među najpopularnijim je safari destinacijama u Keniji.

Prostire na površini od preko 1.500 kvadratnih kilometara duž granice sa Tanzanijom, a prošle godine ga je posetilo skoro 300.000 turista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: