Hakovan sajt suda zbog Pusi rajota

Ruski hakeri napali su danas veb sajt moskovskog suda, koji je članice pank grupe "Pusi rajot" osudio na po dve godine zatvora.

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.08.2012.

21:45

Default images

Ruski ogranak hakerskog pokreta "Anonimus" objavio je na "Tviteru" da je veb sajt suda u okrugu Kamovniki jutros oboren.

Prema keširanim stranicama pretraživača, hakeri su na veb sajt suda postavili najnoviju pesmu "Pusi Rajota" u kojoj ismevaju predsednika Rusije Vladimira Putina i apele da članice benda budu puštene na slobodu.

Sajtu se nije moglo pristupiti ni kasnije u toku dana, navodi AP.

Tri članice "Pusi rajota" su osuđene zbog performansa u glavnoj moskovskoj crkvi u februaru, u kome su od Bogorodice tražile da oslobodi Rusiju Putina, koji je dve nedelje kasnije treći put izabran za predsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: