Đilas: Ne osnivam stranku

Potpredsednik DS-a Dragan Đilas negirao je da osniva novu partiju i da mu program i strategiju delovanja piše bivši funkcioner demokrata Goran Vesić.

Izvor: Beta, Tanjug

Ponedeljak, 20.08.2012.

21:24

Default images

"Netačne su tvrdnje da je Goran Vesić dobio zadatak od mene da, kako navodite, napiše programska načela i osmisli strategiju javnog delovanja političke partije koju ću ja navodno osnovati. Netačno je takođe, kako dalje navodite, da bi Goran Vesić bio moja desna ruka sa funkcijom potpredsednika te stranke", demantovao je Đilas tvrdnje lista "Danas".

"Netačno je pre svega zato što nikakvu stranku ne pravim, pa za bilo kakvim programom nema potrebe. Takođe, nema potrebe ni za potpredsednicima", istakao je zamenik predsednika DS.

Informacije u tom tekstu demantovao je i biznismen, bivši funkcioner DS Goran Vesić.

"Kao što ste lepo napisali u tekstu, od 2003. godine se ne bavim aktivno politikom već biznisom. U skladu s tim, nemam političkih ambicija, niti imam nameru da ikada ponovo budem funkcioner bilo koje političke stranke. Shodno tome, ne učestvujem ni u pravljenju nikakve nove partije", naveo je Vesić.

"Član sam Demokratske stranke od 1989. i kao član DS imam pravo na svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima u toj stranci, kao i na svoje prijatelje, ali to treba da ostane moja privatna stvar. Ovo je bio samo ružan pokušaj da budem uvučen u ono što se trenutno dešava u DS, sa čim nemam nikakve veze", istakao je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: